(26-08-2012, 01:31 AM)Shahrouz نوشته: درودسلام و تشکر، یعنی به نظرتون گشتن سایت دانشگاه ها دقیق ترین روش نیست؟ چون کشورشم مهمه دیگه. نمیخوام که هرجایی باشه، بحث های دیگه ای هم هست.
به نظر من یک مقدار زمینه کاریتون رو وسیع تر در نظر بگیرید. ثانیا بحث گیاهان دارویی و... چیزی هست که شما به روشهای دیگر هم می تونید استاد پیدا کنید. یکی از این روشها، این هست که اسامی مقالات مرتبط با ژورنالهای زمینه کاریتون رو استخراج کنید و به این ترتیب با مقداری جستجو می تونید استادهایی دقیقا در فیلد خودتون پیدا کنید. روش سوم، استفاده از سایتهایی مثل Researchgate و یا linkedin هست که اساتید رو می تونه در فیلد مرتبط با شما به شما معرفی کنه.
پویا باشید
واقعا سرچ های منم یه طوری نشون میده که یه جورایی این فیلد interdisciplinary محسوب میشه....تجمع نداره تو یه رشته و تو رشته های مختلفی روش کار میکنن. ولی خب یه مسائلی هست...خب من وسیع تر اگر در نظر بگیرم میزنه میره تو رشته های دیگه که بالا مثال زدم، یا مثلا بحث nutraceutical ها که تا حدی نزدیکه به فیلد ما....
اولین قضیه اینه که اساتید رشته های دیگه بعید می دونم قبول کنن (البته پارسال که من چندتایی میل فرستادم مدیر یه دپارتمان بیولوژی گفت اپلای کن!) تجربه شما چی میگه؟...ثانیا بیس ممکنه نداشته باشم، مشکل اونو چی کار کنم؟
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا