(26-08-2012, 04:09 PM)keiwan نوشته: من تازه فردا (6 شهریور) مدارکم و به پلیس + 10 میدم...امروز افسرش رفته بود نشد...امروزم 15 میلیون ودیعه رو گذاشتم و دیگه از خوان نظام وظیفه رد شدم...حالا با توجه به اینکه مهلت خروجم از 19 تا 25 شهریور هستش...- جدایی از اینکه اصلا برسم به سفر برم یا نه...دیگه واسم مهم نیست...من بیشتر برای یه کاره دیگه پاس می خواستم تا سفر!!- اول اینکه پاسم حدودا کی به دستم میرسه یعنی تا 19 ام؟...تاخیرهای دانشگاه خیلی کار دستم داد...تا 31 مرداد تعطیل بود ایرانشهر...تازه من از یکم شهریور پروسه رو راه انداختم... و اینکه اگه پاسم تا پایان مهلت خروجم یعنی 25 شهریور به دستم نرسه (یا اینکه سفری نرم و توو پاسم مهری نخوره) تاثیری میتونه تو روال استرداد ودیعه داشته باشه؟؟؟اونجا یه وقت شر نشه واسم...بگن پاست کجاست و ...؟؟؟یه وقت خدایی نکرده دردسر درست بشه...سلام و ضمن خوشامد به جهت پیوستن به فروم
سوال آخر...من میتونم زودتر از 25 اقدام کنم برای استرداد ودیعه...یا حتما بعده پنج روز؟یه تیکه کاغذه کوچولو دادن دست ما در ازای 15 میلیون...
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
دوست من، گذرنامه نهایتا 15-10 روزه به دست شما خواهد رسید بنابراین نگران نباشید از این بابت. اگر شما سفر بری و مهر خروج از کشور در گذرنامه تون زده بشه، هر زمان که از سفر برگشتید میتونید اقدام کنید برای استرداد وثیقه ولی اگر در اون بازه زمانی سفر نرفتید، حتما باید تا 25 شهریور صبر کرده و 26 شهریور با کارت شناسایی (کارت ملی) و گذرنامه تون تشریف ببرید نظام وظیفه برای آزاد کردن وثیقه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.