27-08-2012, 01:02 AM
(25-08-2012, 06:11 PM)Anonymous نوشته: I believe it is abit unreasonable to set the rule of writing just in Persian. is there any possible way for renegotiating about this deal?اول از همه ممنون از توجه شما به قوانین سایت. و اما در مورد دلایل وجود این قانون:
دلیل این که نوشتن انگلیسی مجاز نیست چند مورده:
۱. نوشتن یک ارسال انگلیسی در بین پستهای فارسی باعث گسستگی در مطالب میشه. من به شخصه خیلی وقتها از روی پستهای انگلیسی رد میشم، برای این که خوندن پستهای انگلیسی در بین پستهای فارسی مشکله.
۲. انگلیسی بعضی از کاربران (البته نه همه) همیشه ایدهآل نیست و همون طور که Pink Floyd هم توضیح داد، در بسیاری از موارد در گذشته دیده شده که کاربران منظور خودشون رو در پستهای انگلیسی دقیق نمیرسونند.
۳. موقع جستجو، کاربرانی که به دنبال کلمات فارسی میگردند پستهایی که به انگلیسی نوشته شده رو در نتایج جستجو نخواهند دید.
۴. تعداد کاربرانی که به کشورهای غیرانگلیسی زبان میرن کم نیستند. شاید انگلیسی این افراد اون قدر خوب نباشه که بتونند پستهای انگلیسی رو راحت متوجه بشن.
کپی کردن متن انگلیسی از منابع دیگه مجازه و همچنین تغییر کوچکی در این بند قانون داده شد که نوشتن انگلیسی یا زبانهای دیگه در انجمنهای مربوط به این زبانها مثل انجمن انگلیسی یا انجمنهای TOEFL و IELTS مشکلی نداره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.