(06-09-2012, 07:44 PM)QUPHAS نوشته: در مورد سوال 2 اسپیکیگ یا 2 رایتینگ که معمولاً باید یک چیز رو ترجیح بدیم، اگر هر دو انتخاب رو تایید کنیم و مثلاً بگیم بستگی به شرایط داره چطور؟هادی جان، تا زمانی که شما بتونی برای جملات و نظراتی که ذکر میکنی، دلایل خوب و قانع کننده بیان کنی و نظرت رو بتونی کامل بسط بدی، نمره ای از دست نخواهی داد، ولی معمولا اگر یکی از دو طرف (نظر) رو انتخاب کنی، به نظر من راحت تر خواهی بود، به خصوص در Speaking که فقط 15 ثانیه وقت خواهی داشت تا نظر و دلایلت رو بیان کنی
مثلاً سوال این باشه که بهترین راه یادگیری کتابه یا تجربه؟ جواب من اینه بستگی داره مثلاً برای کسی که بخواد فلسفه بخونه بهترین وسیله کتابه اما برای کسی که بخواد قهرمان شنا بشه کتاب کاربرد نداره و تجربه مهمه!!!
به نظرتون نمره از دست میدم؟؟؟؟؟

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.