27-09-2012, 10:31 AM
(27-09-2012, 10:24 AM)nobuddy نوشته: 1- اگه کسی حق التدریس کار کرده باشه میی تونه به عنوان سابقه کار واسه آزاد کردن مدرک استفاده کنه؟ اگه آره، چطوری باید اینکار انجام بده؟دوست من جواب سوال دوم رو من خدمتتون میگم، سوال اول رو فکر کنم سایر دوستان بتونند کمک کنند؛
2- اگه قسمتی از کار حق التدریس همزمان با دوره خدمت سربازی انجام شده باشه مشکلی پیش نمیاد؟
شما وقتی در دوره سربازی هستی (یعنی در حال خدمت هستی) همون تعداد ماه های خدمت شما جزء کار شما بحساب میاد، یعنی شما میتونید تعداد ماه های خدمتتون رو هم از مقدار تعهد رایگانتون کسر کنید. سایر کارهایی که در دوره سربازی انجام میدهید، تاثیری در کاهش میزان تعهد خدمت نخواهد داشت (چون طبق قانون، در دوره سربازی هیچ کارفرمایی برای شما بیمه تامین اجتماعی نیز نمیتونه پرداخت کنه)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.