27-09-2012, 10:53 AM
(27-09-2012, 10:43 AM)nobuddy نوشته: واسه آزاد کردن مدرک از طریق اشتغال حتما باید سابقه بیمه داشت؟
در ضمن تو حق التدریس واسه مدرس بیمه رد نمیکنن!
یعنی نمیشه هم از سربازی و هم از کاری (حق التدریس) که تو اون مدت انجام میدادی به طور جداگونه استفاده کنی؟ یعنی با یه تیر 2 نشون بزنی، یا شایدم با 2 تیر یه نشون
دوست من، این مورد که برای حق التریس بیمه رد نمیشه، من هم واقف هستم ولی شما وقتی این برگه رو به دانشگاه نشون میدی، دانشگاه تاریخ صدور کارت پایان خدمت شما رو چک خواهد کرد، بنابراین وقتی شما سرباز هستی، از دید دانشگاه نمیتونی کار دیگه ای داشته باشی.
ضمن اینکه داشتن سابقه بیمه، بستگی به دانشگاه محل تحصیل شما دارد، بعضی از دانشگاه ها فقط لیست بیمه ای که اسم شما در اون بشه، از شما میپذیرند ولی تعدادی دیگر، حتی اگر گواهی اشتغال رو در سربرگ محلی که مشغول به کار بودی، ارائه بدی قبول خواهند کرد (البته مهر هم باید داشته باشه).
ضمن اینکه داشتن سابقه بیمه، بستگی به دانشگاه محل تحصیل شما دارد، بعضی از دانشگاه ها فقط لیست بیمه ای که اسم شما در اون بشه، از شما میپذیرند ولی تعدادی دیگر، حتی اگر گواهی اشتغال رو در سربرگ محلی که مشغول به کار بودی، ارائه بدی قبول خواهند کرد (البته مهر هم باید داشته باشه).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.