(02-10-2012, 01:32 AM)anabita نوشته:سلام...من هند زندگی میکنم...سربازی نرفتم و با وثیقه ی 15 میلیونی از ایران خارج شدم حالا میخوام واسه فوق برم اتریش درس بخونم...اگه پذیرش دانشگاه بیاد من باید بیام ایران و سفارت اتریش یا توی هند هم میشه اقدام کرد؟ همسرم با ویزای همراه میتونه بیاد یا باید اونم دانشجو باشه؟
دوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، شما از طریق سفارت ایران در هند هم میتونید برای تمدید معافیت تحصیلی تون اقدام کنید (به شرط اینکه قبل از اینکه مدت معافیت تحصیلی کنونی شما تموم بشه، از یکی از دانشگاه های مورد تائید وزارت علوم در اتریش پذیرش بگیرید). ضمن اینکه اگر خودتون هم تشریف نیاورید ایران، یکی از اقوام شما میتونه کارهای تمربوط به نظام وظیفه (وثیقه و...) به جای شما انجام بده. ضمن اینکه مراحل دریافت ویزای اتریش (یا هر کشور دیگه) از طریق سفارت اون کشور (در هر کشوری) قابل پیگیری است و لزومی برای مراجعه به ایران نیست.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.