21-10-2012, 07:14 AM
اگر چه برای جواب دادن استادها نمیشه فرمول خاصی تعریف کرد و هر استادی عملکرد خاص خودش رو داره، ولی بعضی از موارد میتونه شانس گرفتن جواب رو بیشتر کنه. شاید روز هفته هم تا حدی همینطور باشه. به نظر من اول هفته خیلی خوب نیست، چون خیلی از افراد ایمیلهای کاریشون رو آخر هفتهها چک نمیکنند و اول هفته تعداد زیادی ایمیل دارند که باید رسیدگی کنند و ایمیلهای دانشجویان رو ممکنه جواب ندند. به همین خاطر شاید روزهای سه شنبه تا جمعه شانس بهتری برای جواب گرفتن داشته باشید. باز هم البته تاکید میکنم که نمیشه روی این موارد خیلی حساب کرد. اونچه که قطعا شانس جواب گرفتن رو زیاد میکنه بیشتر کردن تعداد استادهایی هست که باهاشون مکاتبه میکنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.