22-10-2012, 07:59 PM
(22-10-2012, 05:34 PM)mastane نوشته: با سلام و تشکر از فروم خوبی که دارید اینقدر خوب جواب همه رو میدین.دوست عزیز.
من مستانه هستم. دو ساله درسم تو رشته علوم آزمایشگاهی از دانشگاه آزاد شیراز با معدل ۱۵/۵ تموم شده.
ولی الآن میخام برم ایتالیا و از اول پزشکی بخونم. چندتا دانشگاه پیدا کردم پزشکی رو به زبون انگلیسی تدریس میکنن. میخاستم ببینم برای گرفتن ویزا به منظور گرفتن اپلای تو این رشته شرکت تو امتحان استرنی لازمه؟ یا چون رشته به انگلیسی تدریس میشه فقط تافل یا آیلتس لازمه؟
ممنون میشم جواب بدین.
با تشکررررر.
بارها بیان شده است که بیشتر دانشگاههای ایتالیا برای پزشکی به زبان ایتالیایی پذیرش صادر می کنند. البته نمیدونم این دانشگاههایی که فرمودید اگر ممکنه لینکش رو بزارید تا یه نگاهی بندازم.
اگر به ایتالیایی بخواهید تحصیل کنید باید در ازمون استرنی شرکت نمایید. والا اگر به گفته شما به انگلیسی وجود داشته باشه باید ایلتس یا تافل داشته باشید حداقل 80 برای تافل و 6 برای ایلتس.
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public