05-11-2012, 05:11 PM
(18-06-2012, 10:10 PM)mahyarelc نوشته: درود دوست عزیز
خوشامدید به فروم
تبریک میگم برای پذیرش
1- بله اسم نامه تمکن مالی هست...ممکنه بانک ازتون بپرسه که احتیاج به گردش مالی حساب هم دارید که برای دانشگاه شما احتیاج به این مورد ندارید
2- این مورد رو مطمئن نیستم، به نظرم فقط اسم دارنده حساب ذکر میشه...ولی برای اطلاع بیشتر از بانک بپرسید
3-نمیشه نسخه دقیق داد، ولی پیشنهاد میشه که یا پول در حساب خودتون باشه، یا حساب والدین (ترجیحا پدر)
اگه امکانش هست پیشنهاد میکنم پول رو به حساب خودتون یا والدینتون منتقل کنید و BS بگیرید..این روش خیلی معمول هست
درصورتیکه نمیشه اینکارو کرد؛ کار دیگه ای هم میتونید انجام بدید اینه که در صورت امکان حساب برادرتون که پول توش هست رو مشترک کنید، یعنی شما هم بعنوان دارنده اون حساب مطرح بشید...بعد بانک BS رو به اسم شما بده (اینو باید بپرسید که بانک میتونه حساب مشترک رو فقط به اسم یکی از اشخاص صادر کنه یا نه)
درصورتیکه هیچ کدوم از این موارد امکان پذیر نیست و تنها راه همین BS برادرتون هست، همون BS رو از برادرتون بگیرید...بعدا برای سفارت یک نامه Support از طرفش بگیرید (البته بعضی دانشگاهها هم همچین نامه ای رو درخواست میکنن)
ارسال شماره 12 همین تاپیک رو هم ملاحظه کنید برای اطلاعات کلی که در مورد BS برای سفارت هست
سلام خوب هستید؟ آیا بی اس 45 تومنی برای یه کارمند که 5 ساله کار میکنه و یه خونه به نامش داره منطقیه یا بهتره یه یخشیش (مثلا 15تومن)رو به نام پدرش ارائه کنه؟ برای اثبات حقوق فیش حقوق میخوان یا نامه از شرکت هم مورد قبوله؟ من دریافتیم 1/200 ولی توی فیش خقوقی 700 تا میخوره برای همین میپرسم.
دوم اینکه آیا گردش حساب هم توی بی اس میاد؟ نمیشه کل پول رو شب آخر تو حساب برای 48 ساعت گذاشت و برداشت؟ سوم اینکه با توجه به اینکه نرخ دولتی توی بی اس میخوره آیا ما باید مبلغ لازمه رو به دولتی حساب کنیم توی بانک بذاریم یا ازاد؟ (آفیسر شاید به جای دولتی با نرخ آزاد برای خودش حساب کنه موجودی مارو) سوم اینکه این 4 ماهی که باید توی حسابم باشه رو از مثلا دی تا فروردین حساب کنم خوبه؟ فکنم اکثر نتیجه پذیرشا دیگه تا اردیبهشت میاد و 1 ماه هم که از بی اس گذشته باشه اوکیه! آخر اینکه آیا یه شخص غریبه میتونه اسپانسر بشه و آیا از اونم گردش حساب میخوان یا مانده حساب اوکیه؟