11-11-2012, 03:45 AM
(11-11-2012, 12:09 AM)ferzhina نوشته: سلام به همه،من در مورد احتمال گرفتن فاند در مقطع دکترای مدیریت از امریکا و کانادا اطلاعات چندانی ندارم، اما در کل شرایط شما از نظر معدل خوب به نظر میرسه. نقطه ضعف فعلی اینه که نمره زبان شما چندان خوب نیست. بعلاوه همون طور که میدونید به GMAT هم نیاز دارید و بدون اینها نمیشه در مورد احتمال گرفتن پذیرش نظر داد. در این مورد که گفتید اگر با استاد در امریکا هماهنگ کنید دیگه مشکلی نیست و نمره زبان اهمیت نداره، باید بگم که این موضوع همیشه درست نیست. در بسیاری از دانشگاهها کمیته پذیرش فایلها رو بررسی میکنه و اگر مینیمم لازم رو نداشته باشید، به احتمال زیاد قبول نخواهید شد. ضمن این که جلب نظر استاد هم همیشه ساده نیست. اگر شما شرایط فوقالعادهای نداشته باشید، دلیلی وجود نداره که استادی بخواد برای شما در مورد ملزومات پذیرش استثنا قائل بشه. در نتیجه توصیه من اینه که سعی کنید روی زبان بیشتر وقت بذارید و سعی کنید نمره بهتری بگیرید.
من MBA با معدل 18.4 و لیسانس کامیپوتر با معدل 16.3 دارم؛ تافلم هم 560 شدم با نگارش 3.5. یه مقاله SSCI هم در زمینه مدیریت دارم. یه ترم هم سابقه تدریس توی یکی از دانشگاه های دولتی دارم. میخواستم ببینم که ایا میشه برای دکترای مدیریت برای کانادا یا امریکا فاند بگیرم یا نه؟ چون در مورد امریکا از چند نفر شنیدم که اگر پوزیشنی باز باشه و استاد موافقت کنه به نمره زبان زیاد اهمیت نمیدن. در مورد کانادا چون جیمت نمیخواد میخواستم ببینم میتونم فاند بگیرم یا نه؟
ممنون
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.