(28-11-2012, 11:30 AM)mohammadshz نوشته:درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم....1-طبیعی است که من تاریخ دقیقی را در هنگام گرفتن پاسپورت نمی تونم اعلام کنم مثلا اگر یک تاریخ حدودی اعلام کنم مثلا اوایل خرداد آیا قبل از اون تاریخ می تونم به گذرنامه مراجعه کنم ودر صورت لزوم تغییر بدم؟2-اگر من با این گذرنامه درخواست بدم برای ویزا بعد از اینکه فارغ التحصیل شدم و مراحل وزارت علوم را طی کردم و تونستم معافیت تحصیل با هزینه شخصی در خارج را بگیرم ،آیا مشکلی پیش نمی یاد یعنی این پاسپورت قدیمی عوض نمی شه مشکلی نداره من با اون قبلی درخواست کردم؟
ممنون که ارسال های قبل رو مطالعه کردید.
1- اگر هدف شما از دریافت گذرنامه فقط "دریافت" آن است، بنظرم احتیاجی به تغییر بازه زمانی خروج نیست. ضمن اینکه برای تغییر هر بار بازه زمانی خروج، شما باید مراحل رو دوباره از ابتدا طی کنید (منهای درخواست صدور گذرنامه در پلیس +10)
2- نخیر دوست من مشکلی نیست، تا زمانی که این گذرنامه شما معتبر است (5 سال از زمان صدور) شما با همین گذرنامه از کشور خارج و به آن وارد خواهید شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.