02-12-2012, 09:10 PM
(02-12-2012, 09:02 AM)rulany نوشته:درود حسن جانسلام
به لطف جناب گرام MAMI این تاپیک رو تقریبا خواندم.اما فقط 1 پست در مورد سوالم بود که جواب دقیقی نگرفتم.اگر من اجازه خروج رو برای عراق بگیرم میتونم جای دیگه برم؟مثلا ترکیه؟ یا روسیه؟! اگه بفهمن که میفهمن احیانا وثیقه رو میگیرن؟!
(ای پدرت بسوزه سربازی که پدر مارو در اوردی!!!)
شما وقتی گذرنامه داری میتونی به تمامی کشورها (جز فلسطین اشغالی) سفر کنید. منتها اگر در هنگام ارائه درخواست خروج از کشور، کشور مقصدتون با کشوری که با گذرنامه به اون سفر کردید، متفاوت باشه در زمان دریافت نامه آزاد کردن وثیقه از نظام وظیفه، ممکن است که افسر حاضر، از شما ایراد بگیرد، از طرفی دیده شده که ایرادی به فرد نگرفته اند. جواب این سوال شما رو قطعی نمیشه داد، چون بستگی به احوالات درونی و روحی افسر وابسته است! ضمن اینکه وقتی شما به کشور (در مدت زمان تعیین شده در گذرنامه) برگشتی، مشکلی وثیقه شما رو تهدید نخواهد کرد! ولی بنظرم، برای اطمینان بیشتر، میتونید از نظام وظیفه سوال کنید. به خصوص با توجه به کشورهایی که اشاره کردید، مجوز خروج برای عراق (یعنی 500 هزار تومان + تعهد محضری) و عزیمت به ترکیه (15 میلیون وثیقه در حالت معمول)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.