13-12-2012, 10:26 AM
(13-12-2012, 04:29 AM)amirhossein.gh نوشته:دوستان،آیا تمام شکل هایی که در مقاله میکشیم باید از طریق excel باشه؟ ینی من الان که شکل هامو از طریق متلب گرفتم می تونم اونا رو بذارم ؟
آخه داورها ممکنه فکر کنند که از یک جای دیگه برداشته شده و باعث دردسر بشه ! (دیدم که میگم)|| میگم اگه اکسل باشه 100 مطمین میشه که کار خودمه؟
نظرتون چیه؟
امیر جان، من در مورد رشته تحصیلی شما اطلاع ندارم، ولی در بسیاری از مقالات دیده ام که برای کارهای آماری و رسم نمودار، از نرم افزاری غیر از Excel استفاده شده است؛ از نرم افزارهای آماری مثل SPSS، MiniTab، SigmaPlot و ... حتی بعضی از داوران، استفاده از نرم افزاری غیر از Excel رو حرفه ای تر میدونند. از نظر شخصی من، ایرادی وارد نیست، چون اگر بر فرض حتی شما از منبع دیگری نمودارها رو قرار بدید، باید در قسمت زیر اون نمودار یا شکل، منبع اون رو هم ذکر کنید. ضمن اینکه یعنی از نظر یک داور، یک دانشجو فقط بر ساده ترین نرم افزار آماری میتونه تسلط داشته باشه و سایر نرم افزارها رو مسلط نیست؟!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.