31-12-2012, 11:47 PM
(31-12-2012, 10:03 PM)amirhossein_1 نوشته: با سلام و خسته نباشید به شما مشاوران زحمت کش این سایت . من دانش اموزی هستم که هم اکنون مشغول تحصیل در مقطع پیشدانشگاهی ریاضی میباشم با معدل دیپلم 18.21 ریاضی و فیزیک االان 17 سال ام هست و کلاس ایلتس هم میرم باسه نمره 7 که میگیرم تا خرداد 92 """ایا میتونم بورس بشم برای امریکا یا کانادا ؟ ممنون میشم راهنمایی کنیدسلام دوست عزیز
جه باید بکنم و چه فرایندی باید طی کنم ببخشییید
همانطور که در پست های قبلی هم توضیح داده شده معمولا برای کارشناسی فاند برای دانشجویان اینترنشنال خیلی کمه. چون رقابت در این دوره خیلی زیاده و کمک هزینه های تحصیلی که وجود داره به خود دانشجویان ساکن اون کشور تعلق میگیره. البته بودن کسایی که پارشیال فاند گرفتن ولی فاند کامل شدن رو من لااقل ندیدم.
شما معدلتون خوبه. نمیدونم آیا رزومه خاصی مثل المپیاد یا اختراع دارید یا خیر. ولی به صرف معدل بالا و نمره زبان خوب نمیشه خیلی روی فاند آمریکا و کانادا حساب کرد. از طرفی خرداد دیگه ددلاین ها گذشته پس برای سال بعد اگر اقدام می کنید بهتره به گزینه دیگه مثل دادن کنکور در کنار اقدام برای پذیرش هم فکر کنید که اگر این نشد اون یکی رو از دست ندید.
برای افزایش اطلاعاتتون هم جزوه راهنمای پذیرش رو مطالعه بفرمایید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.