01-01-2013, 11:27 AM
(31-12-2012, 10:12 AM)PAR!SA نوشته: من تجربه خرید سیم کارت از t-mobile رو دارم، واسه من که جواب نداد و اصلا پوشش خوبی نداشتنمیشه به طور کلی گفت که کدوم شرکت از بقیه بهتره. مثلا در شهر Irvine موقعی که من دانشجو بودم بر عکس بود و t-mobile بهتر از AT&T بود. باید دید که در شهری که شما میخواهید از سرویس استفاده کنید، کدوم شرکت خدمات و پوشش سیگنال خوبی داره.
به نظر من AT&T وstraighttalk خوب هستند، با توجه به اینکه straighttalk از لحاظ پوشش سیگنال هیچ فرقی با AT&T نداره و ارزون تر هم هست
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.