05-01-2013, 10:56 PM
موضوعهای پیشنهادی bzz عزیز، موضوعات خوبی هستند و بحثهای بهروز و داغی محسوب میشن، اما این که برای ویزا حساسیت ایجاد میکنند یا خیر رو نمیشه خیلی راحت گفت. ممکنه برای ویزای امریکا حساسیت ایجاد بکنند. ضمن این که متاسفانه ویزا زیاد قاعده و قانون مشخصی نداره و هر چند وقت یک بار رشتههایی که حساسیت بهش بیشتره عوض میشه. به عنوان مثال رشته هوا فضا که حساس حساب میشد امسال خیلی بهتر ویزا گرفت تا بسیاری از گرایشهای مکانیک و مواد. مبحث امنیت هم از اون رشتههاست که ممکنه حساسیت ایجاد کنه، هر چند که خود من با همین زمینه کاری از امریکا ویزا گرفتم و کمتر از یک ماهه هم کلیر شدم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.