22-01-2013, 07:50 PM
(22-01-2013, 03:37 PM)deldam78 نوشته: سلام من 31/04/91فراق ازتحصیل شدم بامدرک فوق دیپلم رفتم نظام وظیفه گفتن ضمانت بانکی15میلیونی بیاربانامه فراق ازتحصیل برای اخذگذرنامه سوالی که برام پیش اومده این هست که پاسپرت گرفتم چقدرمهلت خروج دارم؟یعنی هروقت میتونم خارج شم مثلادوماه وقت دارم یاکمتر؟
سوال دوم این هست اگه خارج شدم چقدرمهلت دارم که برگردم به کشور؟بعدچه مدت اون ضمانت ومیبرن؟بعدکه برگشتم چه میشه؟مشمول غیبت میشم؟
تروخدایکی که وارده کامل بم توضیح بده ممنون میشم کامل سوالاموجواب بده
درود دوست من. شما بعد از فارغ التحصیلی تا یکسال مهلت دارید تا مدارکتون رو از طریق پلیس +10 برای نظام وظیفه ارسال کنید. در این مدت میتونید به دفعات و با تودیع وثیقه 15 میلیونی از کشور خارج بشوید (برای هر بار خروج باید وثیقه 15 میلیونی بگذاری). به این صورت که هر بار که شما وثیقه رو تودیع میکنید، یکبار اجازه خروج از کشور به شما داده میشه، حالا این یکبار خروج میتونه 1 سال طول بکشه و میتونه 1 روز باشه (یعنی وقتی از کشور خارج شدی تا قبل از پایان مهلت 1 ساله فارغ التحصیلی ات، میتونی در خارج از کشور بمونی و از این بابت محدودیتی نداری).
شما اگر از کشور خارج شدی و تا قبل از پایان فرصت 1 ساله ات به کشور برنگردی، وثیقه شما به نفع دولت ضبط خواهد شد (طبق شنیده های من، معمولا زمانش حدود 1 ماه خواهد بود)، تا حدود شش ماه بعد از پایان فرصت 1 ساله، شما مشمول غایب خواهی بود و بعد از گذشت شش ماه اگر همچنان به کشور برنگشته و خودتون رو به نظام وظیفه معرفی نکنید، سرباز فراری محسوب خواهید شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.