11-02-2013, 07:03 PM
(11-02-2013, 02:08 PM)sadeqkazemi نوشته:از اینکه پاسخ دادید متشکرم. من امروز با کارشناس دانشگاه صحبت کردم. هزینه خرید مدرک کارشناسی رو حدود 2031000 (منطقه دو) و مدرک فوق رو 5536800 محاسبه کرد و گفت برای دو ترم تدریس هم فقط هزینه دو ترم کارشناسی کم میشه که عملا ناچیزه.
یه سوال دیکه هم داشتم.
من هنوز سربازی نرفتم و الان از معافیت تحصیلی ستفاده میکنم که البته بزودی هم تموم میشه و باید دفترچه رو پست کنم.
آیا با این شرایط هم میتونم نسبت به خرید مدارکم اقدام کنم؟
با تشکر
بله دوست من، شما با داشتن یکی از این مدارک (کارت معافیت/پایان خدمت، برگه سبز اعزام به خدمت بدون غیبت و گواهی اشتغال به خدمت از یگان خدمتی مربوطه) میتونید برای خرید مدرکتون اقدام کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.