(26-02-2013, 07:42 PM)'usb100100' نوشته: دوستان من نام خانوادگیم توی شناسنامه و کارت ملی عوض شده اما گذرنامه با اسم قبلیه و الان فرصتی برای تعویض گذرنامه ندارم به نظز شما میتونم با گذرنامه قبلیم از کشور خارج بشم؟ و اینکه مشخصات جدید در سیستم پلیس گذرنامه وارد شده؟ و سفارت برای صدور ویزا با این قضیه ایرادی نمیگیره؟ لطفاً کمکم کنید فرصتم خیلی کمهدوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، شما بعد از حتی بعد از تغییر First Name هم باید، گذرنامه رو با مشخصات هویتی جدید بگیرید. حالا که در مورد شما این تغییر، مربوط به تغییر نام خانوادگی است، بلاشک بدون توجه به مدت زمان اعتبار گذرنامه، برای خروج از کشور، باید درخواست گذرنامه جدید (تعویض) بدهید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.