بله، درسته. من در اینجا توضیحات بیشتری در مورد نحوه گرفتن گرین کارد از طریق کار دادهام. به طور کلی دو گروه مختلف برای گرین کارد کاری هست یکی گروه EB-3 هست که برای افرادی هست که مدرک لیسانس یا سابقه کار دو سال یا بیشتر دارند و دیگری گروه EB-2 هست که برای افرادی است که مدرک فوق یا بالاتر دارند. مدت زمانی که از طریق گروه EB-2 میشه گرین کارد گرفت به مراتب کوتاهتر از EB-3 هست و گاهی صحبت از فرق بین ۱ سال و ۸ ساله.
به همین خاطر با مدارک بالاتر در زمان کمتری میشه گرین کارد گرفت.
به همین خاطر با مدارک بالاتر در زمان کمتری میشه گرین کارد گرفت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.