09-03-2013, 07:06 PM
(09-03-2013, 05:55 PM)'ehsan1' نوشته: ببخشید اگه من یه خورده کم اطلاع هستم!من گذرنامه جدید صادره از خارج از ایران دارم. توش مهر خروج از کشور نیست، ولی اینجوری که من فهمیدم ظاهراً اگه محل اقامت شخص خارج از ایران باشه نیازی به درج مهر خروج نیست و میشه به دفعات خارج شد. کسی میدونه واسه خروج از کشور تو فرودگاه علاوه به گذرنامه، کارت پایان خدمت هم جداگانه چک میکنن؟! کارت پایان خدمت من قدیمی هست، مهلت تعویض به کارت جدید هوشمند هم گذشته. زنگ زدم، گفتند از اول دوباره باید اقدام کنم که ۴ ماه طول میکشه! میخواستم بدونم اگه بیام ایران، با این کارت قدیمی (که ظاهراً از سال جدید دیگه فاقد اعتباره) موقع خروج از کشور واسم مشکلی پیش میاد؟ با تشکر از دوستان!
دوست من، در فرودگاه فقط گذرنامه شما چک شده و مشکلی وجود نخواهد داشت
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.