(05-03-2011, 02:51 PM)ice نوشته: با درود
رتبه بندی دانشگاه چقدر اهمیت دارد؟ یعنی اگر بدانم که احتمال بالا دارد در یک دانشگاه کانادا با رتبه 600 قبول شوم و امسال پذیرش بگیرم بهتر است اقدام کنم یا یک سال عقب انداخته و شانسم را در چند دانشگاه (که ممکن است رتبه بهتری داشته باشند) امتحان کنم؟
سپاس
سلام ice عزیز
به نظر من اگه قصد دارین بعد از تحصیل اقامت بگیرید بهتره که دانشگاهی رو پیدا کنید که در رشته شما مطرح هست و به رتبه کلی دانشگاه توجه چندانی نداشته باشید. ضمنا تا اونجایی که من می دونم اونجا بر خلاف ایران به اینکه Adviser شما فرد مطرحی در زمینه تخصصی شما باشه و همچنین موضوعی که برا ی پروژه تحقیقاتی خودتون انتخاب می کنید اهمیت زیادی میدن . علاوه بر این، موضوع پروژه میتونه در پیدا کردن شغل مناسب بعد از فارغ التحصیلی خیلی به شما کمک کنه.
می خواستم بگم اگه جای شما بودم ...... که دیدم نمی تونم جای شما باشم چون حد اقل مشکل سربازی ندارم ولی اگر مشکلات احتمالی که امید به اون اشاره کرد در مورد شما مصداق نداره و فرد ریسک پذیری هستید شاید بد نباشه دوباره برای اپلای اقدام کنید. البته شرایط زندگی هر فرد در تصمیماتش خیلی اثر داره....در نهایت این شما هستید که از بین نظرات گفته شده باید راهتون رو پیدا کنید
موفق باشید