21-03-2013, 01:24 AM
(20-03-2013, 09:24 PM)'azim' نوشته: سال آخر عمران؛ گرایش سازه های ساختمانی هستم؛درود بر زیم عزیز و خوشامد گویی
معدلم در حال حاضر C+ هست که با توجه به دو ترم باقی مانده و درس های نسبتا" ساده تر می تونم به B برسونمش (البته از خیلی از درس های تخصصی ام راضی نیستم)
مدرک زبان (به روز) ندارم، ولی دوره ی لیسانسم کامل به زبان انگلیسی بوده است
دانشگاه فنی پراگ (Czech technical university) درس می خونم (رتبه دانشکده عمران الآن 106 هست و خود دانشگاه هم تو فنی 104) (تو تایمز)
هیچ آشنایی ای با جی-آر-ای فعلا" ندارم و می خوام تابستون شروع کنم
سال بعد هم احتمال زیاد اگر مشکلی نباشه و کمک هزینه م تایید بشه برای چند واحد و پروژه دانشگاه به کره جنوبی می رم (دانشگاه فنی سئول) - تاثیری اصلا" داره برای پذیرش آینده م یا الکی وقت نذارم؟
من مقاله ندارم - یعنی اینجا اصلا" کسی فکر مقاله و اینا نیست تو لیسانس! چجوری شما به این راحتی از مقاله حرف می زنید؟؟ (من که صفر صفرم)
آیا من نیاز به نمره ی تافل دارم؟
چه دانشگاه هایی در آمریکا می تونم اپلای کنم و با چه رنکی؟
شما اگر شرایط تحصیل در فوق رو در اروپا و دانشگاه فعلی یا جای دیگه با فاند مناسب داشتیدٰ به آمریکا می رفتید؟ من واقعا" هیچ پیش زمینه ای راجع به تحصیل در آمریکا ندارم و فقط در گوشم خونده شده برم آمریکا! آمریکا! :ی
جی آر ای می تونه ضعف چند تا از نمره هامو بپوشونه؟ الان 1 سال مونده تا وقت اپلای؛ تو این مدت چی کار کنم جر بهبود معدلم؟
کلا" خودمم نمی دونم چی کار دارم می کنم! ببخشید بابت مشوش بودن سوالاتم!
سوالات پراکنده بود ولی میشه به طور کلی گفت:
1-مقطع فوق در امریکا گرفتن فاند سخت است و خوب اگر امریکا بخواهید بروید همراه با فاند باید نمرات زبان و gre خوبی داشته باشید پس همانطور که بابک در پست های قبلی اشاره کرد بدون اینها بررسی شانس بسیار سخت می باشد
2-دانشگاه های امریکا تا جایی که دیده ام اکثرا نمرات زبان رو میخوان و تحصیل در دانشگاه قبلی به انگلیسی خیلی کم بوده باعث waive شدن زبان باشه
3-مسلما اگر دوست دارید به امریکا بروید بهتر از مقطع فوق بروید ولی قبلش باید شرایط خودتان و انجا را بررسی کنید
4-در مورد معدل هم با فرض رسیدن به B که تقریبا معادل 3 از 4 می شود به صف واجدان شرایط میرسید گرچه بعضی دانشگاه ها معدل بالاتری هم می خواهند
5-مسلما تجارب و سفرهای خارجی در صورتی که به نتیجه ای ختم شود موثر است
6-در مورد مقاله داشتن در مقطع لیسانس بستگی به رشته و گرایش داره-عموما کسی انتظار نداره مقاله داشته باشید ولی عمران با توجه به جنسیت رشته و به طور مثال نتایج گرفته شده در پی پروژه ها می تواند به مقاله منجر شود
7-در مورد انتخاب دانشگاه ها و اینها تقریبا با توجه به اینکه زبان و GRE و معدل نهایی تان مشخص نیست نمی شود بحثی کرد ولی می توانید به بررسی سایت های عمران دپارتمان های مختلف بپردازید
8-به نظرم در یک سال باقی مانده به جز معدل تلاش را بر روی GRE بذارید و امادگی برای زبان در صورتی که در مکاتبتان با GRADUATE OFFICE یا گشت و گذار در صفحات شرایط پذیرش دانشگاه به این نکته رسیدید که مجبورید امتحان بدهید...اشنایی با تکنیک ها و مدل سازی های تخصصی رشته هم می تواند فاکتور مثبتی در رزومه ی شما باشد
خوش باشید و خوش خبر