26-03-2013, 10:47 AM
(25-03-2013, 10:34 PM)'farzaneh eidi' نوشته: با سلام
من الآن در لندن اقامت دارم.برای تجدید گزرنامه ام باید به کجا مراجعه کنم؟بعد از مطالعه در سایت های سفارت ایران دریافتم که در ساختمان شماره 50 kensington در لندن کار های پستی مدارک را برای فرستادن به سفارت ایران در ایرلند انجام میدهند اما میخواهم بدانم آیا هنوز این اقدامات در این مکان انجام میشود یا نه.و آدرس دقیق یا شماره تلفن آن را لطفا به من بدهید.
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم

آدرس ساختمان شماره 50 Kensington Court (منبع)؛
سفارت: Embassy of the Islamic Republic of Iran, 16 Prince´s Gate, London SW7 1PT,
کنسولي: Consulate Section, 50 Kensington Court, London W8 5DB
شماره تماس (منبع):
تلفن: 02072253000
دورنگار (سفارت) 02075894440
دورنگار (کنسولي) 02079381615
تلفن عمومي بخش کنسولي: 02079375225
قابل توجه هموطنان ارجمند: به اطلاع می رساند فعالیت سفارت و بخش کنسولی تا اطلاع ثانوی تعطیل می باشد. هموطنان محترم می توانند جهت امور ضروری کنسولی با شماره تلفن 00982161151 تماس حاصل فرمایند.
بنظرم ابتدا از طریق تلفن پیگیری کنید.
بنظرم ابتدا از طریق تلفن پیگیری کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.