29-03-2013, 03:34 PM
(29-03-2013, 03:17 PM)'qalandarbidar' نوشته: سلام دوستان،
من ماه تير فارغ التحصيل شدم و طبق قوانين 1 سال فرصت دارم که خودم رو به عنوان سرباز معرفي کنم، يعني تا ماه تير سال جديد. الان يه پذيرش از امريکا برام اومده و مي خوام براي ويزا اقدام کنم، پاسپورت هم دارم، اما مشکلي که وجود داره اينه که پاسپورت من ماه 5، 2014 منقضي ميشه، و من ميخوام ترجيحاً هر چه زودتر پاسپورتم رو عوض کنم که از لحاظ تايمي براي کليرنس مشکلي پيش نياد.
1- آيا مي تونم الان براي تعويض اقدام کنم يا بايد تا ماه 5 2013 صبر کنم؟
2- براي تعويض پاسپورت وضعيت سربازي من چي ميشه؟ يعني الان با توجه به اينکه من سرباز هستم يعني تو دوره ي 1 ساله ي بعد فارغ التحصيلي هستم بايد اول برم معافيت تحصيلي بگيرم بعداً اقدام به تعويض پاسپورت کنم؟ يا نيازي به اينکار نيست؟
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم و تبریک بابت پذیرش
1- بله شما الان چون کمتر از 6 ماه از اعتبار گذرنامه ات باقی مونده، میتونید برای تعویض گذرنامه اقدام کنید.
2- شما باید فرم I-20 (به همراه نامه پذیرش) رو ببرید وزارت علوم، اونجا تائید که شد، از وزارت علوم نامه ای برای نظام وظیفه ارسال میکنند و شما بعد از تودیع وثیقه در نظام وظیفه، میتونید از طریق پلیس +10 برای تمدید گذرنامه تون اقدام کنید
1- بله شما الان چون کمتر از 6 ماه از اعتبار گذرنامه ات باقی مونده، میتونید برای تعویض گذرنامه اقدام کنید.
2- شما باید فرم I-20 (به همراه نامه پذیرش) رو ببرید وزارت علوم، اونجا تائید که شد، از وزارت علوم نامه ای برای نظام وظیفه ارسال میکنند و شما بعد از تودیع وثیقه در نظام وظیفه، میتونید از طریق پلیس +10 برای تمدید گذرنامه تون اقدام کنید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.