(29-03-2013, 03:41 PM)'qalandarbidar' نوشته: خيلي ممنون از پاسخ سريعتون
من 1 سال و 2 ماه از اعتبار گذرنامم موندهآيا امکانش هست که بتونم پاسپورت رو تعويض کنم؟ و اينکه 2 هفته طول ميکشه تا I20 به دستم برسه، آيا به غير از معافيت تحصيلي راه ديگه اي وجود داره براي تويض پاسپورت؟
من فکر کردم شما گفتید که تا ماه 5 سال 2013 اعتبار داره گذرنامه تون...برای تعویض گذرنامه قبل از موعد 6 ماهه، باید یکی از راه هایی که در اینجا ذکر کردم رو انجام بدید، ولی با توجه به اینکه شما مشمول هستید، متاسفانه باید تا زمان دریافت I-20 و تائید اون توسط وزارت علوم و ... صبر کنید.
چون اگر الان برای دریافت گذرنامه اقدام کنید، به شما گفته خواهد شد که ابتدا باید تکلیف سربازی تون رو مشخص کنید.
پ.ن: راهی که باقی مونده، اقدام از طریق آژانس های مسافرتی برای سفر به عتبات عالیات است که در اینجا توضیح داده شده است.

پ.ن: راهی که باقی مونده، اقدام از طریق آژانس های مسافرتی برای سفر به عتبات عالیات است که در اینجا توضیح داده شده است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.