03-04-2013, 09:35 AM
(03-04-2013, 01:36 AM)'SSK' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید.
من تقریبا همه مطالب تاپیک وثیقه رو خوندم.
چند تا سوالی که برام پیش اومده اینه که
1) برای گرفتن ضمانت نامه بانکی (برای سفر تفریحی) به ارزش 15 میلیون تومان، آیا با سفته میشه اقدام کرد یا نه فقط پول نقد؟
2) یکی از دوستان نوشته بودند که نظام وظیفه، ضمانت نامه های سفته ای رو شاید قبول نکنه؟
3) آیا برای گرفتن ضمانت نامه، خود شخص باید حضور داشته باشه؟
4) و سوال آخر اینکه (غیر مرتبط با این تاپیک !) آیا همه کارهای مربوط به گذرنامه در تهران انجام میشه یا باید از طریق نظام وظیفه استان محل سکونت اقدام بشه؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون!
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
1- تا جایی که من اطلاع دارم، برای وثیقه، بانک ها فقط پول نقد قبول خواهند کرد.
2- صراحتا در سایت نظام وظیفه ذکر شده است که پول نقد یا ضمانت نامه بانکی ولی در مورد سفته، اطلاع دقیقی ندارم. منبع
3- اگر صاحب حساب شما باشید، برای صدور ضمانت نامه، بله باید حضور داشته باشید ولی اگر صاحب حساب شخص دیگری باشه، خیر نیازی به حضور شما نیست.
4- شما میتونید از طریق نظام وظیفه و مدیریت گذرنامه استان محل سکونت تون اقدام کنید و نیازی به مراجعه به تهران نیست.
1- تا جایی که من اطلاع دارم، برای وثیقه، بانک ها فقط پول نقد قبول خواهند کرد.
2- صراحتا در سایت نظام وظیفه ذکر شده است که پول نقد یا ضمانت نامه بانکی ولی در مورد سفته، اطلاع دقیقی ندارم. منبع
3- اگر صاحب حساب شما باشید، برای صدور ضمانت نامه، بله باید حضور داشته باشید ولی اگر صاحب حساب شخص دیگری باشه، خیر نیازی به حضور شما نیست.
4- شما میتونید از طریق نظام وظیفه و مدیریت گذرنامه استان محل سکونت تون اقدام کنید و نیازی به مراجعه به تهران نیست.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.