10-04-2013, 11:52 PM
(10-04-2013, 11:17 PM)'mehrdadsecret' نوشته: سلام دوستان میشه راهنمایی کنید که گرید چجوری مشخص میشه ؟ یعنی بیضه چپ گرید 3 باشه هیچ ربطی به معافی نداره ؟ و باید جفتش گرید 3 باشه؟
اگر پزشک بیمارستان که معرفی میشیم(متخصص نظام وظیفه) نظر مثبت بده دیگه شانس ادم خیلی بالاست؟ یا ممکنه کمیسیون رد کنه و بعد معاف نکند؟
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
این موارد از طریق معاینه پزشک و البته سونوگرافی مشخص خواهد شد. در صورتی که پزشک مورد تائید نظام وظیفه نظر به معافیت بده، به احتمال بسیار زیاد در روز کمیسیون مشکلی نبوده و فرد معاف خواهد شد.
این موارد از طریق معاینه پزشک و البته سونوگرافی مشخص خواهد شد. در صورتی که پزشک مورد تائید نظام وظیفه نظر به معافیت بده، به احتمال بسیار زیاد در روز کمیسیون مشکلی نبوده و فرد معاف خواهد شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.