05-04-2013, 10:49 AM
(05-04-2013, 01:10 AM)'tamimi61' نوشته: سلام. ممنون از توضیحات خوبتون
من به علت دیسک کمر تمامی مراحل را با موفقیت طی کردم. حتی روز اصلی کمسیون رای بر معافی من دادند. ولی فردا که برای رویت سرهنگ رفته بودیم .یه پزشک هم در کنار سرهنگ نشسته بود. از بین 20 نفر که اومده بودیم . 18 نفر را معاف کردند. و دو نفر که یکی من بودم گفتن که باید برای بررسی بیشتر مرکز استان پزشک متخصص ببینه. از مسئولش پرسیدم جریان چیه؟ گفت ما رای اصلی کمسیون رو گرفتیم نگران نباش. حالا می خواستم بپرسم که کسی اطلاع داره از این مرحله به بعد چه اتفاقی می افته؟ هنوز خبری ندادن
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
هموراه اینجوری بوده که در هر کمیسیون پزشکی، سرهنگ برای چند تا از متقاضی ها درخواست معاینه و یا بررسی مجدد رو میده. اگر کمیسیون رای بر معافیت شما داده، بنظرم جای نگرانی نداره و مطمئنا متخصص هم، همین نظر رو خواهد داشت و شما معاف از خدمت خواهید شد. موفق باشی
هموراه اینجوری بوده که در هر کمیسیون پزشکی، سرهنگ برای چند تا از متقاضی ها درخواست معاینه و یا بررسی مجدد رو میده. اگر کمیسیون رای بر معافیت شما داده، بنظرم جای نگرانی نداره و مطمئنا متخصص هم، همین نظر رو خواهد داشت و شما معاف از خدمت خواهید شد. موفق باشی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.