13-04-2013, 01:17 PM
(13-04-2013, 01:03 PM)'amirJ' نوشته: سلام دوست عزیز، جناب MaMi،
توی چندین پست قبل (اینجا) در مورد گذرنامه مفقودی گفته بودین که با نامه پذیرش با تأییدیه وزارت علوم داشته لازم نیست 6 ماه صبر کنیم. حالا من نامه پذیرش دارم اما نمیدونم پروسه این تأییده وزارت علوم چیه و چه مدارک لازمی هست.
یک مقداری سرچ کردم به نتایج مربوط به گرفتن تأییده برای نظام وظیفه رسیدم که گفتم شاید مربوط نباشه. مثل اینجا. آیا این تأییده دقیقاً همون تأییدیه س یا فرق میکنه؟ اگر فرق میکنه لطف کنید بگید چه کار باید بکنم.
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
تا جایی که من اطلاع دارم، شما با نامه پذیرشی که دارید (در مورد دانشگاه های امریکا فرم I-20 هم کفایت میکنه) تشریف میبرید وزارت علوم، در وزارت علوم با رویت نامه شما، یک نامه خطاب به مدیریت گذرنامه خواهند داد. با نامه ای که وزارت علوم داده، تشریف میبرید مدیریت گذرنامه، دستور صدور گذرنامه جدید رو میگیرید و بعد از اون میتونید برای دریافت گذرنامه، مدارکتون رو تحویل پلیس +10 بدهید. گذرنامه های جدید هم، بین 5 الی 7 روز کاری (تهران/شهرستان) به دستتون خواهد رسید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.