25-04-2013, 10:19 AM
(24-04-2013, 08:06 PM)'Pejman' نوشته: مطمئن نیستم این سوالی که می خوام مطرح کنم مربوط به رد شدن ویزا هست یا ریکلیرنس. یکی از دوستانم پدرش برای ویزای اضطراری پزشکی اقدام کرده بود، بعد از یک ماه بهش اعلام شد که کلیر شده و ویزاش آماده است. بعد از اینکه پاسپورت رو تحویل سفارت دادند، پاسپورت با چاپ ویزای آمریکا و یک مهر cancelled without prejudice بر روی اون اومده بیرون! مفهوم این چیه دوستان؟
همین طور که armince گفته، مهر cancelled without prejudice رو زمانی میزنند که ویزا مورد نیاز نباشه. مثلا برای من پیش اومد که زمان دانشجویی ویزای تک ورودی داشتم و از امریکا خارج شدم و مجددا که برای ویزا اقدام کردم در روز مصاحبه آفیسر روی ویزای قبلی که دیگه اعتبار هم نداشت این مهر رو زد. به نظر میرسید که صرفا واسه اطمینان زد که احیانا من اشتباها سعی نکنم از اون ویزا استفاده کنم.
در این مورد خاص، شاید مورد پزشکی برطرف شده یا مثلا خواستند که تا تاریخ خاصی در امریکا باشند و از اون تاریخ دیگه گذشته بوده و در نتیجه دیگه عملا به ویزا نیازی نبوده یا موارد این چنینی.
در این مورد خاص، شاید مورد پزشکی برطرف شده یا مثلا خواستند که تا تاریخ خاصی در امریکا باشند و از اون تاریخ دیگه گذشته بوده و در نتیجه دیگه عملا به ویزا نیازی نبوده یا موارد این چنینی.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.