27-04-2013, 01:04 AM
(26-04-2013, 05:48 PM)'zahya' نوشته: با سلام به تمامی دست اندرکاران خوب این سایت:
من فارغ التحصیل کارشناسی (معدل 14.66)و ارشد (معدل:16.66) در رشته شیمی از دانشگاه بوعلی هستم.
ضمنا نمره آیلتس ام 5.5 (R:6 W:5.5 S:5 L:5) هست.
اما مقاله ای ندارم و فقط میخواهم برای دکترا برم کانادا، البته با یه فاند خوب.
میشه بمن بگید من چقدر شانس دارم و اینکه آیا کسی رو میشناسید همرشته من باشد که بتواند مرا راهنمایی کند؟
با تشکر فراوان.
منتظر پاسختان هستم.
دوست عزیز
با توجه به اینکه گفتید برای دکترا می خواهید بروید کانادا با یه فاند خوب موارد زیر رو لازم دیدم براتون بنویسم:
1 - همانطور که دوستان گفتند با ایلتس 5.5 اصلا به جایی ره نمی برید
2- استادتان را هم گفتید میشود فکر کنم استاد ایرانتان را می گویید...شدن که بله می شود ولی اگر بررسی کنید با توجه به این شرایط شما به اضافه گرفتن فاند باید زبان تان را تقویت کنید و مقاله یا کنفرانس داشته باشید
3- تنها حالت نادری که می تونه بدون اینها باشه شانس بسیار زیاد و اینکه استادی در رزومه ی شما ببینه که با تکنیک ها و روش هایی آشنایی خوبی دارید ولی در مقطع دکترا فقط این موارد مهم نیست
با توجه به اینکه گفتید برای دکترا می خواهید بروید کانادا با یه فاند خوب موارد زیر رو لازم دیدم براتون بنویسم:
1 - همانطور که دوستان گفتند با ایلتس 5.5 اصلا به جایی ره نمی برید
2- استادتان را هم گفتید میشود فکر کنم استاد ایرانتان را می گویید...شدن که بله می شود ولی اگر بررسی کنید با توجه به این شرایط شما به اضافه گرفتن فاند باید زبان تان را تقویت کنید و مقاله یا کنفرانس داشته باشید
3- تنها حالت نادری که می تونه بدون اینها باشه شانس بسیار زیاد و اینکه استادی در رزومه ی شما ببینه که با تکنیک ها و روش هایی آشنایی خوبی دارید ولی در مقطع دکترا فقط این موارد مهم نیست