27-04-2013, 05:20 PM
(27-04-2013, 09:54 AM)'zahya' نوشته: با تشکر از دوستای مهربانم: تمامی حرفهای شما متین و درست، اما من شنیده ام که:
1- اگر بتونی نظر استاد خارجی را جلب کنی با نشان دادن پویا بودنت و علاقمندبودنت استاد فرصت کافی در اختیار شماقرار میدهد که دوباره نمره زبان بالاتری بگیری. آیا این موضوع صحت ندارد؟
2- در حال حاضر با یه دانشجوی دکترا در حال کارکردن بر روی پروژه محاسباتی(مربوط به رشته خودم) می باشم. اما با توجه به تحریمها اینکه این مقاله چقدر طول بکشه تا چاپ بشه، واقعا مشخص نیست؟؟!! راستی میتوانم Abstract اش را در رزومه ام بیاورم یا نه؟
اگر خودتان را معرفی بفرمایید خیلی ممنون می شوم.
سپاس در سپاس...
مورد يك در دانشگاه هايي كه من ديدم به اينصورت بوده كه استاد قطعا شما رو خواسته و الان فقط ميخواد طبق قوانين دانشگاه نمرهي زبانت مينيمم باشه يا بيتشر كه مشروط ميزارن زبانتو تقويت كني. اينم وقتيه كه طرف ابعاد تحقيقاتيش از بس عاليه استاد نميخواد از دست بده و بهش اين فرصت داده ميشه. اين مورد خيلي زياد نيست و به نظر معقول نمياد ادم زياد رو استثناها برنامه ريزي كني كه شايد بشه شايدم نه.
در مورد 2 به نظرم خلاصه رو جدا بفرستي و عنوانش فقط تو رزومه باشه كافيه. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
در مورد 2 به نظرم خلاصه رو جدا بفرستي و عنوانش فقط تو رزومه باشه كافيه. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull