(26-03-2011, 02:04 AM)ar.ardakani198 نوشته: سلام spt عزیز خوب هستی! واقعا ببخشید که برات پیغام خصوصی می گذارم! من دانشجوی ترم آخر رشته مهندسی صنایع هستم! کارت پایان خدمت دارم! و اینکه 1 کنفرانس بین المللی و 1 مقاله علمی پژوهسی! یک مقاله که همون علمی پژوهشی هستش رو به اینگلیسی برگردوندم برای ژورنال اسپرینگر فرستادم که ریوایز زدن دارم ایراداش رو برطرف می کنم! 1 مقاله آماده کردم که دارم برای یک ژورنال ISI می فرستم و یک دوره کارآفرینی 70 ساعته گذروندم و مدرک اداره کار و اموراجتماعی، یک دوره ( kab(know abou bussiness گذرونم که اونم 90 ساعت بوده با مدرک از فنی حرفه ای!! فقط چند تا سوال از شما داشتم اونم این بودش که من گشتم تو دانشگاه های مختلف ولی رشته ی مربوط یه صنایع چیزی پیدا نکردم و همچنین یک مقداری هم سردرگم شدم از نظر اینکه راستش من به اروپا به عنوان پلی به 3 کشور آمریکا، استرالیا، کانادا نگاه مب کنم چون همه فامیل هم در این 3 کشور هستن و چیز های دیگه!مطالب فروم رو هم خوندم تا حدودی ولی اونجور که باید و شاید راهنمایی نشدم!
البته بیش تر کارای تحقیقاتی من تو زمینه ی بازریابی، کارآفرینی، مدیریت استرتژیک و تبلیغات اینترنتی هستش!! راستش می خواستم از شما در خواست کنم ببینم اصلا تو این زمینه ها خوندن بازار کار چطور هستش! واعتبار کدوم دانشگاه خوب هستش برای اینکه من بتونم بعد برای اون 3 تا کشور اقدام کنم؟برای دکترا!!
و کدوم دانشگاه های معتبر در فنلاند تو این زمینه ها فعالیت می کنند؟
ممنون میشم به سوالاتم جواب بدی!
اگه بتونی رده بندی معتبری از دانشگاه های فنلاند هم قرار بدی ممنونت میشم!
دوست عزیزم بهتر بود که لحنت رو کمی رسمی تر میکردی و سوالات رو توی فروم های جدا میپرسیدی....
در ضمن اینجا که پیام خصوصی نیست که!!!
ببین بازار کار برای این رشته ها به نظر من که خیلی خوبه.... البته من توی فنلاند رو میگم.... اگه بخای بازار کارت بهتر بشه زبان فنلاندی هم باید یاد بگیری که اون موقع واقعا استخدام شدن خیلی سخت نخواهد بود!!!
البته اینکه شما به بازار یابی و مدیریت استراتژیک علاقه داری یکم کار رو سخت میکنه.... چون این رشته ها کمتر نیرو جذب میکنن تا رشته های صنعتی....
البته این که میگی به عنوان پل نگاه میکنی باعث شده من یکم متوجه نشم منظورت از بازار کار چی بود؟!!!
در مورد اینکه کدوم دانشگاه خوبه باید بگم بستگی به رشته داره... مسلما بعضی دانشگاه ها توی یه سری رشته ها خوبن و بعضی توی یه سری دیگه...
و رنک خوبی از دانشگاه های فنلاند به تفکیک رشته من که پیدا نکردم... رنک غیر قابل اعتماد هم میتونی به وبومتریکس مراجعه کنی...
که رنکش بر اساس تعداد سر زدن به سایت دانشگاه ها هست...
رنک های دیگه هم هست که توی گوگل سرچ کنی میاد...
موفق باشی و شانست خیلی خوبه برای قبولی... ماشالا به رزومت...
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز