20-05-2013, 01:09 AM
(20-05-2013, 12:18 AM)'QUPHAS' نوشته: ممنون دوستان که جواب دادید.
من خصیص تر از اونی هستم که شما فکر می کنید
دنبال اینم که موقع ثبت نام تو آمریکا هم مدرک رو نخرم!!!! یا حداقل یکی دو سال بعدش!!!! برای رفتن به اندازه کافی خرجهای دیگه دارم!
خودم امسال بدون اینکه مدرک رو بخرم اپلای کردم!
فرید جان دید عمیقی به مسئله داریدرست میگی!
رضا جان شبانه برای آزاد کردن مدرک هزینه نداره و فقط همون شهریه 1.5 میلیونیه!
هادی جان، شما با ریزنمرات لاتین میتونی Apply کنی (کاری که خود من کردم) ولی در مورد ثبت نام، تجربه شخصی من نشون داده که بستگی به دانشگاه مقصد داره، بعضی دانشگاه ها، حتما ریزنمرات رسمی فارسی به همراه ترجمه رو در زمان ثبت نام میخواهند و بعضی دیگر هم، به همون کارنامه لاتین رسمی، رضایت میدهند. بنظرم با توجه به اینکه در مدارک تحصیلی دوره شبانه، اسمی از "شبانه" یا "نوبت دوم" برده نمیشه و با توجه به مبالغ نجومی که جدیدا برای آزاد کردن مدرک دوره های ارشد روزانه میگیرن، دوره شبانه به صرفه تر خواهد بود!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.