(25-05-2013, 10:02 PM)'anita.m' نوشته: سلام.پاس من مدت 1 ماه اعتبار دارد و هم چنین اقامت آلمان در آن ثبت گردیده.بدلیل صادر شدن پاس در آلمان و هم چنین وجود اقامت در پاس قصد دارم تا درآلمان نسبت به تعویض آن اقدام نمایم.آیا با این شرایط مشکلی در خارج شدن من از کشور بوجود می آید؟؟
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
زمانی که شما از طریق سفارت ایران در کشور دیگه ای، گذرنامه خودتون رو تعویض کنید، گذرنامه قبلی هم به شما تحویل خواهد شد، بنابراین مشکلی در خروج از کشور یا ورود به ایران نخواهید داشت.
زمانی که شما از طریق سفارت ایران در کشور دیگه ای، گذرنامه خودتون رو تعویض کنید، گذرنامه قبلی هم به شما تحویل خواهد شد، بنابراین مشکلی در خروج از کشور یا ورود به ایران نخواهید داشت.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.