23-06-2013, 02:52 AM
(09-04-2013, 11:56 PM)'barvos' نوشته: سلام . من از طریق سرمایه گذاری اقدام کردم. 13 مارچ امسال ( 2013 )پروندم فرستاده شده به اداره مهاجرت . تمام مدارکم کامله . حتی پرینت حساب بانکی خارج از کشور هم خواستن که بهشون دادم . فقط گفتن تاریخ انقضای پاسپورتت نزدیکه که دو روز قبل اقدام کردم و فکر کنم تا دو هفته برسه دستم که باید ببرم سفارت . سوالم این بود که آیا کسی میدونه تقریبا چقدر طول میکشه که جواب بدن ؟ سوال دومم اینه که میشه ظرف حداکثر دو ماه یه واحد آپارتمان یک خوابه تو استکهلم و یا گوتنبرگ پیدا کرد ؟ ( تو یکی از این دو شهر میخوام ساکن شم ولی قبلش میخوام 15 روز تو هر کدوم بچرخم بعد تصمیم بگیرم ) . سوال سوم اینکه با 12000 تا 15000 کرون میشه راحت زندگی کرد ؟ راحت یعنی اجاره منزل خورد و خوراک ( دو سه بار در مته بیرون و بقیه خونه )تلفن اینترنت پوشاک ماهی یدو سه بار دیسکو درینک بنزین و بیمه و مالیات و عوارض ماشین ؟ حالا روزای اول ماشین زیادم مهم نیست . منزل هم نه وسط وسط شهر نه اینکه خیلی دور و حومه . یه جا که به مرکز شهر دسترسیش راحت باشه . ممنون میشم اگه جواب بدین . ببخشید که طولانی شد .
آقا خونه پیدا کردن در گوتنبرگ خیلی بد و سخته. خود سوئدی ها هم اینو اذعان دارند.[img]images/smilies/sad.gif[/img]
با 12 تا 15 هزار کرون به شرط ولخرجی نکردن بله میشود. البته به جز اجاره خانه
ماشین را بیخیال شوید با این بودجه [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
با 12 تا 15 هزار کرون به شرط ولخرجی نکردن بله میشود. البته به جز اجاره خانه
ماشین را بیخیال شوید با این بودجه [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]