(30-06-2013, 06:35 PM)'sabrina' نوشته: سلام دوستان، من يه سوال دارم كه جوابش واقعا فوريه. من ١ ماه ديگه وقت سفارت دارم براي مسافرت به فرانسه ، ولي يه روغن مو روي پاسپورتم ريخته همه عوامل مخدوش شدنه پاسپورتم خوندم ولي هيچكدوم شامل حال پاسپورت من نميشه ! هيچ كدوم از اطلاعاتم مخدوش نشده فقط نصفه صفحه مربوط به اطلاعاتم يكم رنگش تغيير كرده ، امروز بردم اداره گذرنامه گفتن بستگي به شانست داره يا ازش ايراد ميگيرن يا نه ! واقعا نميدونم واسه گرفتن پاسپورت جديد اقدام كنم يا نه ! با توجه به اينم كه ميگن صدور گذرنامه جديد خيلي زمان ميبره !
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم 
شما میتونید با مراجعه به مدیریت گذرنامه و توضیح شرایطتتون، به همراه مدارکی که در این ارسال ذکر شده، نسبت به تعویض گذرنامه تون اقدام کنید. ضمنا صدور گذرنامه جدید در تهران، حدود 5 روز کاری به طول خواهد انجامید و این مدت در شهرستان بین 7 الی 9 روز کاری است.

شما میتونید با مراجعه به مدیریت گذرنامه و توضیح شرایطتتون، به همراه مدارکی که در این ارسال ذکر شده، نسبت به تعویض گذرنامه تون اقدام کنید. ضمنا صدور گذرنامه جدید در تهران، حدود 5 روز کاری به طول خواهد انجامید و این مدت در شهرستان بین 7 الی 9 روز کاری است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.