19-07-2013, 06:18 PM
(16-07-2013, 10:55 AM)'Babak' نوشته: من با گوگل کروم در Windows و Mac OS X آزمایش کردم و چنین مشکلی رو نمیبینم. با IE در Windows هم چنین مشکلی رو ندیدم. حدس من تا اینجا اینه که شاید مشکلی در سیستم شما وجود داره که باعث بروز این مشکل میشه.
در مورد ذخیره پیش نویس هم من یک نوشته رو به عنوان پیش نویس ذخیره کردم و بعد پیش نویس رو ویرایش کردم و در زمان ویرایش مرورگر رو بستم. چندین بار آزمایش کردم و همون طور که انتظار میرفت پیش نویس بدون تغییر باقی میمونه و حذف نمیشه. واقعا نمیدونم چرا برای شما چنین اتفاقی افتاده.
مرسی از بابت بررسی که کردین
تصور من اینه که مشکل بیشتر از رفتار کروم در سیستم منه ( که البته معمولا عادت به هایبرنیت دارم و ...) چون خود من با فایرفاکس و ... هیچ مشکلی در فروم ندارم.
مشکل پریدن پیش نویس هم در زمان هنگ کردن ادیتور رخ میداد که آن هم مسلما بیشتر یک باگ کروم و local است.
ممنون [img]images/smilies/smile.gif[/img]
تصور من اینه که مشکل بیشتر از رفتار کروم در سیستم منه ( که البته معمولا عادت به هایبرنیت دارم و ...) چون خود من با فایرفاکس و ... هیچ مشکلی در فروم ندارم.
مشکل پریدن پیش نویس هم در زمان هنگ کردن ادیتور رخ میداد که آن هم مسلما بیشتر یک باگ کروم و local است.
ممنون [img]images/smilies/smile.gif[/img]
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ