10-08-2013, 12:46 AM
(09-08-2013, 02:58 PM)'hossein12' نوشته: دوستان سؤالی در مورد نحوه اپلای کردن داشتم. فرض کنید من متقاضی ادامه تحصیل در خارج از کشور هستم، رزومهم به لحاظ تحصیلی تکمیله، مدرک زبانمو گرفتم و میدونم کدوم کشور، کدوم دانشگاه و البته کدوم رشته رو میخوام. سؤال من اینه: حالا باید دقیقاً از کجا شروع کنم؟ از استاد یا از دانشگاه؟ کدوم روش بهتر و سریعتر جواب میده؟ آیا ابتدا باید با یک استاد در زمینه مورد علاقهم مکاتبه کنم یا باید مکاتبه رو از طریق واحد پذیرش دانشگاه مورد علاقهم شروع کنم؟ سؤال دوم من اینه که در مکاتبهم باید دقیقاً چی بگم؟خیلی ممنون از راهنمایی دوستان عزیز
من فكر نميكنم براي همه ي اساتيد و همه ي دانشگاه ها بشه يك نسخه ي واحد پيچيد. استادي هست كه پول تو دستش زياده از منابع مختلف به محض اينكه چشمش به يك رزومه ي خوب بيوفته قرار مصاحبه ميزاره و با فرد صحبت ميكنه و ديگه ممكنه حتي با دانشگاه هم براي گرفتنش وارد مذاكره بشه. حتي ممكنه طرف مثلا نمره ي زبان مينيمم رو نداشته باشه و استاد از دانشگاه براش وقت بخره تا نمره اش رو تقويت كنه.
يه وقت ممكنه هيچ استادي از يك دانشگاه خاص به شما جوابي نده ولي شما بعد از اپلاي كردن از طرف دانشگاه پذيرفته شيد كه بعدش بايد دنبال استاد بگرديد كه كارتون راحت تره.
من توصيه ميكنم اول با استاد وارد مذاكره شيد و اگر به حد كافي پاسخ نگرفتيد با توجه به رزومه و با ديدي واقع بينانه براي چند دانشگاه هم بدون پاسخ داشتن از استادهاش اپلاي كنيد. واحد پذيرش با شما مكاتبه ايي نداره و تنها وقتي اپلاي كنيد دنبال تكميل مداركتون بايد باشيد كه به دستشون رسيده باشه. مذاكره بايد مطلقا با خود استاد باشه. به هر حال من روشي مخلوط از هر دو روش رو پيشنهاد ميدم.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull