31-08-2013, 01:05 PM
(31-08-2013, 11:35 AM)'Charming' نوشته:دوست من کشورهایی مثل سوید و نروژو ...تاثیر داره...
در ضمن منظور بنده کنکور ارشد و رتبش هستش و حتی کارشناسی و رتبش که تقریبا مشخص کننده اعتبار اون دانشگاهی که قبول شدین میتونه باشه
صد در صد معدل مهم تر هستش ولی خوب بنده گفتم فرستادن این جور گواهی ها هم درصد اندکی تو پذیرش تاثیر داره همون طور که واسه دوستم تو بلژیک اتفاق افتاد
با احترام
همونطور که گفتم تاثیرش بسیار کمه البته اگر رتبه خیلی خوبی گرفته باشید ارزش گرفتن داره ولی باز هم کم تاثیر داره. اضافه کردن مدارک زیاد به application package بعضی وقتها غیر از اینکه شما را desperate j نشون میده هیچ تاثیر دیگه ای نداره.
شما اگر با معدل کم رتبه یک کنکور ارشد ایران شده باشید براحتی ریجکت میشی ولی شخصی با یک نمره معدل بالاتر قبول میشه.
درضمن شناخت دانشگاههای کشورهایی مثل فنلاند و سوئد از دانشگاه های ایران زیاد نیست (بنده در هر دو کشور درس خوندم و میخونم)
موفق باشید.
شما اگر با معدل کم رتبه یک کنکور ارشد ایران شده باشید براحتی ریجکت میشی ولی شخصی با یک نمره معدل بالاتر قبول میشه.
درضمن شناخت دانشگاههای کشورهایی مثل فنلاند و سوئد از دانشگاه های ایران زیاد نیست (بنده در هر دو کشور درس خوندم و میخونم)
موفق باشید.