03-09-2013, 09:50 PM
(03-09-2013, 09:29 PM)'deltangi89' نوشته: سلام دوستان
من لیسانس شیمی دانشگاه تهران بودم ولی متاسفانه با معدل 13.66 فارغ تحصیل شدم البته باید عنوان کنم معدل دو سال آخرم بالای 16 هستش.
ارشد دانشگاه خلیج فارس بوشهر بودم و شاگرد اول ورودی خودم بودم با معدل 17. یه مقاله دارم! ایمپکتش 4 به بالا هست و از معتبرترین ژورنال های رشته م محسوب می شه. و تو چندتا سمینار خارجی و داخلی هم به عنوان همکار استادم مقاله ارائه دادم. در ضمن همکار استادم در یک طرح پژوهشی صنعتی بودم و سابقه ی تدریس در دانشگاه علمی-کاربردی دارم. هنوز نمره ی تافل و GRE ندارم ولی می تونم نمره های بالایی بیارم!
امروز به فکر اپلای و گرفتن فاند افتادم به نظرتون با توجه به نداشتن نمره ی تافل و GRE برای امسال می تونم اقدام کنم؟ با توجه به شرایط من چه کشورهایی پیشنهاد می کنید؟
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.
راستش افسوس بر معدل لیسانستون
ولی خوب مقاله هم باز میتونه جبران کنه ولی نه تا اون حد
بهتر بود چند مقاله مختلف با ایمپکت های پایین تر (معتبر) داشته بودین ولی این هم غنیمته بلاخره ایمپکتش بالاست
شما امریکا بخوای باید جی ار ای و تافل وقت بذاری و به خصوص جی ار ای
فک نکنم بخوای نمره خوب بیاری بتونی واسه پاییز بعد اقدام کنی(میدونین دیگه واسه پاییز سال بعد باید تا بهمن مدارک اماده باشه و جی ار ای تو اینکشور هم مهر و ابان و بهمن هستش)
گفتم اگه نمره خوب بخوای برنامه بریز واسه اینده وگرنه فشرده بخون و تافل و یه جی ار ای معمولی بده بعد اپلای کن
البته استاد پیدا کردن یادت نره با توجه به مقاله
سطح زبانتون هم معلوم نیست چقدره
با احترام
ولی خوب مقاله هم باز میتونه جبران کنه ولی نه تا اون حد
بهتر بود چند مقاله مختلف با ایمپکت های پایین تر (معتبر) داشته بودین ولی این هم غنیمته بلاخره ایمپکتش بالاست
شما امریکا بخوای باید جی ار ای و تافل وقت بذاری و به خصوص جی ار ای
فک نکنم بخوای نمره خوب بیاری بتونی واسه پاییز بعد اقدام کنی(میدونین دیگه واسه پاییز سال بعد باید تا بهمن مدارک اماده باشه و جی ار ای تو اینکشور هم مهر و ابان و بهمن هستش)
گفتم اگه نمره خوب بخوای برنامه بریز واسه اینده وگرنه فشرده بخون و تافل و یه جی ار ای معمولی بده بعد اپلای کن
البته استاد پیدا کردن یادت نره با توجه به مقاله
سطح زبانتون هم معلوم نیست چقدره
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.