05-09-2013, 10:54 AM
(02-09-2013, 08:18 PM)'whisper of life' نوشته: سلام . من سوم دبیرستان هستم رشته ریاضی دبیرستان فرزانگان (تیزهوشان) میرم با معدل 19.67 . البته من تافل دادم که 650 شدم. SAT رو هم 1240. در المپیاد ریاضی هم پارسال نقره کشوری گرفتم . می خواستم بدونم من می تونم به اپلای گرفتن تو رشته ریاضیات در یک دانشگاه خوب (زیر 100 آمریکا) امیدوار باشم ؟؟(مثلا هاروارد یا MIT) و آیا امیدی به گرفتن فاند هم هس یا نه؟ ممنون
تجربه من در مورد پذیرش کارشناسی زیاد نیست، اما حدس میزنم با توجه به شرایط شما احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه زیر ۱۰۰ یا حتی احتمالا زیر ۲۰ برای شما وجود داره. البته Harvard یا MIT زیر ۵ محسوب میشه، نه زیر ۱۰۰ و نمیشه با قطعیت گفت که میتونید از یکی از این دو پذیرش بگیرید. در مورد فاند اما نمیتونم چیزی بگم و تا اونجا که میدونم حتی با شرایط خیلی خوب باز فاند گرفتن برای دوره کارشناسی چندان ساده نیست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.