14-09-2013, 11:11 PM
(14-09-2013, 11:08 PM)'QUPHAS' نوشته: البته من فکر میکنم که سنجش این پروسه تغییر سهمیه رو در صورت درخواست دانشگاه انجام میده! و در نهایت هم باید یک نامه به دانشگاه بزنه که ایشون سهمیه شون عوض شده و اون نامه میره تو پروندشون و موقع آزاد کزدن مدرک باید بگن که همچین نامه ای تو پروندشون هست!
بله، از دانشگاه باید خطاب به سنجش، برای بررسی سهمیه قبولی متقاضی، نامه ای نوشته بشه و بدون اون نامه، سنجش کاری انجام نمیده، فقط تنها لطفی که میکنه اینه که نامه رو خود متقاضی هم میتونه از دانشگاه بگیره و ببره سنجش و جواب درخواست رو از سنجش بگیره و ببره دانشگاه!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.