17-09-2013, 10:54 PM
(17-09-2013, 10:37 PM)'lidoma' نوشته: خوب حالا یه نفر اومده مدرک لیسانس قبل از رفتن سر کار آزاد کرده و هزینشو داده اما بعدش رفته سر کار پس این خدمتی که الان انجام داده چی میشه نباید لحاظ شه؟من میگم که اصلا تا قبل از گرفتن مدرک لیسانس سر کار نرفتم بعدش رفتم
ببین اگه عاقلانه فکر کنیم شما باید بتونی از سابقه کاری که بعد از آزاد سازی لیسانس به دست آوردی مدرک فوقت را آزاد کنی اما اون مقدار سابقه کاری که قبل از آزادسازی لیسانس داری دیگه به درد نمیخوره. از طرفی اگه سابقه کاری شما به قدری بوده که با اون میتونستی مدرک لیسانست را آزاد کنی و حتی مقداری هم واسه آزادسازی مدرک ارشدت باقی می موند به نظرم بتونی از اون مقدار باقی مونده واسه ارشدت استفاده کنی. بهترین کار این هست که بری پیش خانم محمدی ازش سوال کنی و شماره آیین نامه ای که شرایط تو رو داشته باشه را یادداشت کنی و به مسئولین دانشگاه نشون بدی. تمامی آیین نامه ها به دانشگاه ها هم ابلاغ شده ولی متاسفانه مسئولین دانشگاه ها اطلاعاتشون کافی نیست (نمونش آزادسازی هر دو مدرک لیسانس و فوق تنها با یک نامه اداره کار از طریق عدم کاریابی بود که مسئولین دانشگاه اطلاع نداشتن و 3 ماهی من الاف کردن).