19-09-2013, 03:16 AM
(18-09-2013, 07:07 PM)'Adrineh' نوشته: سلام
من برای ارشد رشته برق مخابرات میخوام پذیرش بگیرم میخواستم بدونم برای دانشگاه چالمز یا کی تی اچ یا دانشگاههای دیگه سوئد حدودا ترمی چند کرون میشه؟ و آیا 2 سال هست یا یک سال؟ کدوم دانشگاه یکساله میشه ارشد گرفت؟
آیا میشه برای گرفتن خوابگاه یا خانه دانشجویی یک نفره از ایران از 2 سال قبل اقدام کرد؟چون اونجا چطوری روز اول که هیچکس و نمیشناسم همخونه انتخاب کنم؟ [img]images/smilies/undecided.gif[/img]
آیا با هزینه 2 سال دانشگاه و هزینه زندگی جمعا" با 150 ملیون تومان میشه این 2 سال گذروند یا حتما" خودم هم باید کار کنم؟ چون من حساب کردم 8000 کرون ماهانه(با اجاره خونه) + 120هزار کرون هر سال برای دانشگاه! که 2ساله! کلا" میشه 220 میلیون تومان این 2 سال! من اینقدر ندارم با 150 میلیون تومان امکانش هست بیام؟ [img]images/smilies/shy.gif[/img]
ببخشید زیاد سوال کردم! البته بازم سوال دارم بعد مطرح میکنم.
یه سوال دیگه اگر زبان سوئدی بلد بودم کامل و کار پیدا کنم و برای اقامت ویزای تحصیلی به کار تبدیل بشه یعنی دیگه ویزای تحصیلی نداریم؟ اگر یه وقت کارمو از دست بدم ویزای کاریم باطل میشه اونوقت ویزای تحصیلی هم که دیگه ندارم چی میشه؟ باید برگردیم ایران؟
چرا تبدیل ویزای تحصیلی به کاری سخته؟ دانشجویانی که میان برای تحصیل و هزینه میکنن به امید اقامت میان و نه برای برگشت به ایران!!!! [img]images/smilies/dodgy.gif[/img]
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
1- هزینه دانشگاه های سوئد بسته به رشته و شهر متفاوت است. مثلا چالمرز برای رشته های مهندسی (فوق لیسانس) در حدود سالیانه 140.000 کرون است. میتوانید بعنوان مثال اینجا را ببینید.
2- تا جایی که من میدانم در سوئد ارشد فقط دوساله ارائه میشود. میتوانید در سایت
universityadmissions.se1- هزینه دانشگاه های سوئد بسته به رشته و شهر متفاوت است. مثلا چالمرز برای رشته های مهندسی (فوق لیسانس) در حدود سالیانه 140.000 کرون است. میتوانید بعنوان مثال اینجا را ببینید.
2- تا جایی که من میدانم در سوئد ارشد فقط دوساله ارائه میشود. میتوانید در سایت
دقیق تر ببینید
3- از دو سال قبل؟؟ من چنین چیزی تا به حال نشنیدم. شما از لحظه ای که پذیرش بگیرید تا زمانی که بخواهید منتقل شوید وقت مکفی برای پیدا کردن سرپناه دارید. (در برخی شهرها بسیار بسیار سخت میشود خانه پیدا کرد اما پیدا کردن اتاق دانشجویی زیاد سخت نیست)
4- هزینه زندگی به شرطی که اتاق دانشجویی بگیرید در حد 8 تا 9 هزار کرون است وگرنه برای آپارتمان باید بیشتر پرداخت کنید.
5- به هیچ عنوان روی کار در سوئد حساب نکنید.
6- وقتی میتوانید ویزای کار و زندگی بگیرید که کار پیدا کنید و مالیات بدهید. از آنجایی که کار پیدا کردن در سوئد سخت است، تبدیل ویزای تحصیلی به کاری هم سخت است.
شما تا زمانی که تحصیلاتتان تمام نشود و زبان یاد نگیرید (که بسیار بعید میدانم کسی بتواند قبل از پایان تحصیلاتش زبان یاد بگیرد و کار پیدا کند) نمیتوانید کار پیدا کنید.
به فرض پیدا کردن کار و تبدیل اقامت تحصیلی به کاری، تا بازه زمانی خاصی اجازه زندگی در سوئد را دارید. در پایان این بازه چک میکنند که آیا همچنان شاغل هستید یا خیر. اگر باشید میتوانید اقامت خود را تمدید کنید.
3- از دو سال قبل؟؟ من چنین چیزی تا به حال نشنیدم. شما از لحظه ای که پذیرش بگیرید تا زمانی که بخواهید منتقل شوید وقت مکفی برای پیدا کردن سرپناه دارید. (در برخی شهرها بسیار بسیار سخت میشود خانه پیدا کرد اما پیدا کردن اتاق دانشجویی زیاد سخت نیست)
4- هزینه زندگی به شرطی که اتاق دانشجویی بگیرید در حد 8 تا 9 هزار کرون است وگرنه برای آپارتمان باید بیشتر پرداخت کنید.
5- به هیچ عنوان روی کار در سوئد حساب نکنید.
6- وقتی میتوانید ویزای کار و زندگی بگیرید که کار پیدا کنید و مالیات بدهید. از آنجایی که کار پیدا کردن در سوئد سخت است، تبدیل ویزای تحصیلی به کاری هم سخت است.
شما تا زمانی که تحصیلاتتان تمام نشود و زبان یاد نگیرید (که بسیار بعید میدانم کسی بتواند قبل از پایان تحصیلاتش زبان یاد بگیرد و کار پیدا کند) نمیتوانید کار پیدا کنید.
به فرض پیدا کردن کار و تبدیل اقامت تحصیلی به کاری، تا بازه زمانی خاصی اجازه زندگی در سوئد را دارید. در پایان این بازه چک میکنند که آیا همچنان شاغل هستید یا خیر. اگر باشید میتوانید اقامت خود را تمدید کنید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ