01-10-2013, 08:55 AM
(01-10-2013, 08:42 AM)'Leopold' نوشته: مرسی. شرمنده یک سوال دیگه، من میخوام BS از بانک ملی بگیرم و در فرمش گفته که:
(تذكر 3: چنانچه اين گواهي را جهت حمايت مالي از فرد ديگري تهيه مي فرماييد ، درصورت نياز ، نام وي و نسبت خود را با او بنويسيد. )
نمونه های BS که دیدم اسم فردی که نیاز به حمایت مالی داره نوشته نشده. به نظرتون واسه سفارت و دانشگاه لازمه؟ یا بستگی به دانشگاه داره؟ چون در فرم تملیت بانک ملی هم جایی واسه اسم فرد حمایت شونده وجود نداره.
معمولا دانشگاه ها یک فرم template برای BS دارند که طبق اون میتونید از بانک درخواست BS بدید (این فرم رو در سایت دانشگاه مربوطه میتونید دریافت کنید) ولی برای سفارت، بنظرم لازم نیست چون افسر وقتی نام خانوادگی درج شده BS رو ببینه، از شما خواهد پرسید که این BS متعلق به چه کسی است. برای هم بانک هم فرقی نمیکنه، چون شما یک نامه داری از بانک میگیری که شخص X به اندازه Y ريال موجودی داره که برابر با Z دلار (با درج قیمت ارز مبادله ای) است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.