در پرونده های مهاجرتی ملاک وضعیت "حال" فرد است. یعنی اگر شما الان متاهل هستید می بایست اعلام کنید که متاهل هستید. در مراحل بعدی اگر هر تغییری در وضعیت شما رخ دهد مثلا جدا شوید یا اینکه فرزند دار شوید این تغییرات را می بایست اعلام کنید تا به پرونده اضافه شوند یا به طور دقیق تر پرونده به روز شود.
در پرونده های مهاجرتی یک نفر متقاضی اصلی است و بقیه همراهان او هستند. در اینجا هم همین طور است و طرفین می توانند به طور مستقل اقدام کنند (به عنوان نفر اصلی) و بقیه همراهان او می شوند. یعنی یک بار زن نفر اصلی است و مرد همراه او و بر عکس. قاعده کار بر این است که متقاضی اصلی می تواند متاهل شود یا مجرد شود یا فرزندی به پرونده اش اضافه شود و مشکلی ندارد ولی نفر دوم پرونده نمی تواند جدا شود و به صورت مستقل عمل کند. یعنی پس از پذیرفته شدن متقاضی اصلی، همسر و فرزند متقاضی اصلی نمی توانند به صورت مستقل اقدام کنند. چون اساسا اسم آنها به عنوان برنده اعلام نشده که بخواهند به صورت مستقل تشکیل پرونده دهند.
به طور خلاصه شما نفر اصلی را خودتان انتخاب کنید و همسرتان را هم نفر دوم یا همان همراه. اگر برنده شدید در زمان تشکیل پرونده اولیه اعلام می کنید که وضعیت شما طلاق گرفته (divorced) است و خودتان به تنهایی اقدام می کنید. ایشان هم نمی توانند در آن صورت تشکیل پرونده دهند.
در پرونده های مهاجرتی یک نفر متقاضی اصلی است و بقیه همراهان او هستند. در اینجا هم همین طور است و طرفین می توانند به طور مستقل اقدام کنند (به عنوان نفر اصلی) و بقیه همراهان او می شوند. یعنی یک بار زن نفر اصلی است و مرد همراه او و بر عکس. قاعده کار بر این است که متقاضی اصلی می تواند متاهل شود یا مجرد شود یا فرزندی به پرونده اش اضافه شود و مشکلی ندارد ولی نفر دوم پرونده نمی تواند جدا شود و به صورت مستقل عمل کند. یعنی پس از پذیرفته شدن متقاضی اصلی، همسر و فرزند متقاضی اصلی نمی توانند به صورت مستقل اقدام کنند. چون اساسا اسم آنها به عنوان برنده اعلام نشده که بخواهند به صورت مستقل تشکیل پرونده دهند.
به طور خلاصه شما نفر اصلی را خودتان انتخاب کنید و همسرتان را هم نفر دوم یا همان همراه. اگر برنده شدید در زمان تشکیل پرونده اولیه اعلام می کنید که وضعیت شما طلاق گرفته (divorced) است و خودتان به تنهایی اقدام می کنید. ایشان هم نمی توانند در آن صورت تشکیل پرونده دهند.
(03-10-2013, 12:13 AM)'maahh' نوشته: سلام
من در مرحله جدایی از همسرم هستم و با توجه به اینکه در فرم ثبت ناممشخصات همسر باید نوشته شود،به فرض برنده شدن، اگر آن موقع متاهل نباشم آیا ممکن است در مصاحبه ایرادی از تطابق نداشتن نوشته ها و وضعیت من بگیرند؟
آیا الان می توانم به عنوان شخص مجرد شرکت کنم؟
در صورت نوشتن مشخصات همسر با توجه به آبنکه من خانم هستم بعد از برنده شدن می توانم تنها اقدام کنم؟
یا اگر برنده شویم این شامل هر دو می شود؟(بعد از جدایی)
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -