05-10-2013, 03:53 AM
(05-10-2013, 03:02 AM)'vasam-doa-konid' نوشته: سلام من دختری 17 ساله هستم.سوم دبیرستان هستم و در رشته ی حسابداری در کار و دانش تحصیل میکنم تنها آرزویم در دنیا درس خواندن در سوئیس و سپس گرفتن اقامت دائم در آنجاست.میخواستم بدانم که آیا دانشگاه های سوئیس دارای رشته حسابداری میباشند و اگر که اینطور است شرایط بورسیه و گرفتن پذیرش در آنجا چگونه است و مهمترین چیزی مه میخواهم بدانم این است که آیا رشته ی حسابداری در آنجا آینده خوبی دارد و من رشته دانشگاهی ام را حسابداری بزنم یا خیر؟من از امسال تصمیم به درس خواندن جدی گرفته ام و تنها هدفم رفتن به سوئیس است خواهش میکنم برایم دعا کنید و جوابم را بدهید خواهش میکنم
سلام دوست من 
خیلی خوش اومدید و بدونید که نیازی به دعا ندارید
تنها با پشتکار و تلاش میتونید به همه جا برسید...
آره رشته ی حسابداری و مخصوصا مدیریت مالی رشته ی خوبی حساب میشه.... کلا کار گرفتن توی سوییس راحت نیست اما رشته های مالی کلا رشته های خوبی هستن برای کار پیدا کردن...
اگه بیشتر میخاید بدونید در این موارد اول جزوه ی راهنمای پذیرش رو با دقت بخونید که خیلی چیزا دستتون میاد
موفق باشید و بدونید که شما اگر تلاش کنید قطعا موفق خواهید بود

خیلی خوش اومدید و بدونید که نیازی به دعا ندارید

آره رشته ی حسابداری و مخصوصا مدیریت مالی رشته ی خوبی حساب میشه.... کلا کار گرفتن توی سوییس راحت نیست اما رشته های مالی کلا رشته های خوبی هستن برای کار پیدا کردن...
اگه بیشتر میخاید بدونید در این موارد اول جزوه ی راهنمای پذیرش رو با دقت بخونید که خیلی چیزا دستتون میاد

موفق باشید و بدونید که شما اگر تلاش کنید قطعا موفق خواهید بود

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز